F.O.O.D.

F.O.O.D.

Měsíčník F.O.O.D. je praktickým průvodcem pro každého, kdo rád vaří s nápadem, přitom jednoduše a z čerstvých surovin. Svým čtenářům nabízí nejen spoustu rychlých receptů z dostupných ingrediencí, ale kromě trendů z celého světa nezapomíná ani na tradiční českou kuchyni nebo názorné postupy pro přípravu složitějších pokrmů.

Klíčovým tématům časopisu se věnují čtyři hlavní rubriky: SEZONA – v níž se vaří právě ze zmíněných sezonních a lokálně dostupných surovin, DOMA – přináší časově náročnější víkendová menu pro rodinu či přátele. V rubrice JAK NA TO se naučíte připravovat složitější recepty krok za krokem a BEDEKR je jakýmsi průvodcem po světových kuchyních. 

Časopis F.O.O.D. je plný receptů, které vám budou chutnat! 

 

Předplatné měsíčníku F.O.O.D. se řídí obchodními podmínkami společnosti CZECH NEWS CENTER a.s.

Oficiální web titulu www.recepty.cz


Servis pro předplatitele:

food@predplatne.cz

800 248 248

Velikonoce - 39 Kč

68 stran velikonočních receptů.

Osvědčená velikonoční klasika - mazanec, jidáše, boží milosti, kynutý beránek

Náš tip: odlehčené velikonoční menu – beránek z ořechového těsta, tvarohový mazanec, špaldové sušenky, bylinková nádivka, jarní šťavnaté kuře, chleboví šneci s bylinkovým pestem, lehoučký bramborový salát

Jaké dobroty připravit pro koledníky – karamelové větrníky, linecké na špejli, opilé čokoládové lžičky, bezlepkoví zajíčci…

Klasické velikonoční menu „jako od babičky“ – ptáčky z telecího s noky, kynutý tvarohový koláč – i to moderní – zahradnický koláč se sýrem a ředkvičkami, jehněčí pečínka

Bez čeho se neobejdete: několik receptů na nádivky, postní ryby, recepty z jarního hrášku

Recepty krok za krokem: jehněčí roláda, kuře s nádivkou, dort ve tvaru zajíce, slaný koláč z jarních bylin, plněné knedlíky