F.O.O.D.

F.O.O.D.

Měsíčník  FOOD  je praktickým průvodcem pro každého, kdo rád vaří s nápadem, přitom jednoduše az čerstvých surovin. Svým čtenářům prodeji v nejen spoustu rychlých receptů z dostupných ingrediencí, ale kromě trendy z celého světa nezapomínám ani na tradiční českou kuchyni nebe názorné postupy pro přípravu složitějších pokrmů.

Klíčová tématům časopisu se věnuje čtyři hlavní rubriky:  SEZONA  - v níži se vaří právě ze zmíněného sezónních a lokálně dostupných surovin,  DOMA  - přináší časově náročnější víkendová menu pro rodinu či přátele. V rubrice  JAK NA TO  se naučíte připravovat složitější recepty krok za krokem a  bedekry  je jakýmsi průvodcem po světových kuchyních. 

Časopis  FOOD  je plný receptů, které vám budou chutný! 

 

Předplatné měsíčníku FOOD  se řídí obchodními podmínkami společnosti CZECH NEWS CENTER as

Oficiální web titulu www.recepty.cz


Servis pro předplatitelé:

pewsplatne.cnc@cpost.cz

800 300 302

Velikonoce - 39 Kč

68 stran velikonočních receptů.

Osvědčená velikonoční klasika - mazanec, jidáše, boží milosti, kynutý beránek

Náš tip: odlehčené velikonoční menu – beránek z ořechového těsta, tvarohový mazanec, špaldové sušenky, bylinková nádivka, jarní šťavnaté kuře, chleboví šneci s bylinkovým pestem, lehoučký bramborový salát

Jaké dobroty připravit pro koledníky – karamelové větrníky, linecké na špejli, opilé čokoládové lžičky, bezlepkoví zajíčci…

Klasické velikonoční menu „jako od babičky“ – ptáčky z telecího s noky, kynutý tvarohový koláč – i to moderní – zahradnický koláč se sýrem a ředkvičkami, jehněčí pečínka

Bez čeho se neobejdete: několik receptů na nádivky, postní ryby, recepty z jarního hrášku

Recepty krok za krokem: jehněčí roláda, kuře s nádivkou, dort ve tvaru zajíce, slaný koláč z jarních bylin, plněné knedlíky